Batuwseweg 40, 3412 KZ Lopikerkapel

DIENSTEN

VOOR SNELLE EN EFFECTIEVE 
GELEIDE RAIL REPARATIES

Met een ruime ervaring in het realiseren van op maat gemaakte projecten op het gebied van wegbeveiliging, heeft Geleiderail Midden Nederland een indrukwekkend track record opgebouwd. Wij bieden een scala aan diensten, waaronder het plaatsen en repareren van geleiderail op zowel A als B wegen. Of het nu gaat om geplande werkzaamheden of calamiteiten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw geleiderailbehoeften? Neem vandaag nog contact op met Geleiderail Nederland. Ons team staat klaar om u te helpen met hoogwaardige geleiderailconstructies – oplossingen en een uitstekende service. Wij zijn toegewijd om aan uw specifieke eisen te voldoen en u te voorzien van oplossingen op maat. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen.

GELEIDERAIL

Nieuwbouw, renovatie, onderhoud en calamiteitenservices: Geleiderail Midden Nederland is de duurzame totaal partner. Wij zijn actief in alle Nederlandse provincies en staan 24 uur, 7 dagen per week tot uw beschikking.

CALAMITEITEN

Geleiderail Midden Nederland staat klaar om snel en efficiënt spoed- en noodreparaties uit te voeren aan geleiderailen op de Nederlandse A en B wegen. Daarnaast bieden we ondersteuning bij verkeersmaatregelen in noodsituaties, inclusief VKM.

OVERIGE DIENSTEN

Naast het plaatsen van geleiderailen biedt Geleiderail Midden Nederland een breed scala aan aanvullende diensten, waaronder het plaatsen en reperareren van barriers, lichtmasten, HBC constructies, verkeersborden, graafwerkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Adres

Batuwseweg 40
3412 KZ Lopikerkapel
KvK: 83555064

Telefoon: 030-8790405
Calamiteiten:
Mobiel: 06-185 114 52 (Marc)
Mobiel: 06-285 831 50 (Willem)
© Copyright 2023 GMN